UKEN SOM GIKK (28)

UKENS HØYDEPUNKT

Tristan sin aller beste venn fra barnehagen var på ferie i Kristiansand og guttene fikk dermed noen timer sammen den siste dagen demmes i byen. Først lekte og koste de seg på hotellets lekerom før de bevegde seg ut i hotellets basseng. Dagen var kjempefin og det var utrolig godt i mammahjertet å se at gutten min fikk en siste time med sin aller beste venn. Vi aner jo ikke når og eventuelt om de i det hele tatt kommer til å treffes igjen. 

UKENS NEDTUR

Ja, som om ikke vi har mistet nok i forbindelse med flyttingen, fikk jeg melding av min mor som har tatt vare på Chico, om at han er borte. Den dagen jeg fikk beskjed hadde han allerede vært borte i 5-6 dager og det begynner nå å bli en hel uke siden. Sjansene er relativt små for at vi kommer til å få han hjem igjen. Vi må bare anta at han er borte eller død. Jeg vet ikke en gang hva som er verst. Er han død vet jeg i alle fall at han er utenfor fare. Er han i live fins det en liten sjanse for at vi kan få han hjem igjen.

 

UKENS "CARE"

Når jeg var ute å gikk tur i går sammen med gubben, postet jeg et bilde på snap. Et noe vågalt bilde ville sikkert noen sagt. Jeg gikk i tights og bh, med én beskjed - til helsike med janteloven! Innlegget om mine tanker rundt det finner du HER.

 

UKENS GØY

På lørdag tok vi for en gangs skyld i mot en invitasjon til å ut. Det er så sjeldent i vårt tilfelle så vi fant ut at det kanskje var på tide. Kvelden var artig den, men jeg har nok drukket meg lei på den vina så jeg klarte ikke mer enn to glass. Med andre ord edru kveld for min del. Haha, huff, det er litt av en opplevelse å stå edru og observere fulle folk på et utested. Så mye teit og kleint folk gjør. Og jeg er garantert en av dem når jeg har litt innabords selv ;) Jeg pleier ikke å prioritere bilder til bloggen når jeg drikker, men et lite utvalg fra snapchat kan jeg alltids dele. Hvis du vil følge meg heter jeg matoakaj. 

UKENS SKREKK

På lørdag før vi dro ut var vi ute sammen med barna for å leke. På vei gjennom skolegården for å komme til lekeplassen i barnehagen løp Tristan mot porten. På sin vei løp han forbi en ungdomsgjeng som hadde hund. Det kunne se ut som en blanding av amstaff og pitbull. En hund på størrelse med Tristan, men bare muskler. Jeg så de hadde ham i bånd og tenkte ikke noe videre over det. Helt til Tristan løp forbi og de SLAPP BÅNDET slik at bikkja hoppet opp på Tristan!!! Og ikke tok de tak i bikkja heller!! Altså, hva i helvete?? Jeg ble så redd til slutt at det kom et høyt og brutalt vræl ut av meg før de ENDELIG strammet inn båndet igjen. Vi bad dem passe på hunden sin og fikk til svar at vi måtte kontrollere barna våre. Er det virkelig slik i 2017 at barna ikke en gang er trygge på en lekeplass?! Hva i alle dager gjorde de der med en hund i det hele tatt? Ja, vi kunne nok sagt i fra at han ikke burde løpe forbi den gjengen, men hvordan skulle vi vite at de kom til å slakke båndet i det Tristan løp forbi? Hadde jeg visst hvem de var hadde jeg anmeldt. Det gikk heldigvis bra med Tristan og han slapp unna med skrekken.

 

UKENS SERIE

Denne uken har jeg begynt å se litt på Downton Abbey. Being the Titanic freak that i am, ble jeg solgt da jeg leste at det handlet om en familie etter tragedien. Skjønte fort at det ikke var skipet som kom til å være i fokus, men serien funker enn så lenge så jeg følger med litt til. Noen andre som har sett den? Hva synes dere?

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

FOR ALLER SISTE GANG..

6 FUNFACTS OM OSS

JEG VAR SÅ FREKK!

 

______________________

 

Hvordan var din uke? <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina

Kristina

28, Kristiansand

Hei! Jeg heter Kristina og blogger enkelt og greit om det jeg har på hjertet. Litt hobby, litt baking, litt familie, tanker, følelser, shopping, ja - litt av alt. Hyggelig at du tok turen innom! Legg gjerne igjen en kommentar :) Jeg kan kontaktes på mail: calenja@gmail.com Snap: Matoakaj

Kategorier

Arkiv

hits