NÅ ER DET ANMELDT

Har jeg noen gang gitt inntrykk av at vi har mye flaks for tiden? Ikke? Nå skal jeg fortelle enda en grunn hvorfor. 

Forrige mandag kom det en pakke i posten med noe fiskevitaminer, bestilt i gubbens navn. I dag kom det enda en pakke med vitaminer i tillegg til en utgave av VI MENN med tilhørende faktura. Vi har ikke åpnet noen av pakkene, og jeg har ringt og ordnet opp med samtlige avsendere. Det viser seg derimot at alle pakkene er bestilt nå i Juli, en måned etter jeg byttet folkeregistrert adresse. Det er bestilt til vår gamle adresse, og alle pakkene er bestilt med samme mail adresse, slik at jeg er sikker på at alle pakkene kommer fra samme bestiller. 

Så i dag fikk jeg altså da nok, så jeg ringte til politiet for å høre hva dem tenkte og fikk beskjed om å bare komme ned å anmelde det. Og akkurat det gjorde jeg. Plasserte ungene hos svigerinna mi og kjørte ned. Fylte ut anmeldelse og venter bare nå på fortsettelsen. Så snart jeg får et saks nummer kan ip adressen spores ned til kvadratmeteren der vedkommende befant seg da han eller hun gjorde bestillingen, så det er jo gull!

 


 

5 kommentarer

Annja

17.07.2017 kl.15:10

Ja nå er jeg spent 🙈

Kristina

17.07.2017 kl.15:34

Annja: Haha det tar nok litt tid, men satser på å komme til bunns i dette

suttung

17.07.2017 kl.17:41

Vær ikke for sikker på det for via mobil og anonym server så er det ikke like lett å spore og det gidder ikke politiet bruke så mye tid på vil jeg tro. Send skitten tilbake.

Kristina

17.07.2017 kl.20:13

suttung: Er ikke for sikker, men håper vedkommende har vært dum nok til å ikke dekke sporene sine! Pakkene blir sendt i retur ja ;)

Ly

21.07.2017 kl.20:39

Håper dere får tak i de som har gjort det. Skjønner ikke "gleden" av å gjøre noe sånn. :-O

Kristina

22.07.2017 kl.10:00

Ly: Ja det hadde vært fint. Enkelte har visst et veldig givende liv som gidder å holde på sånn der.

Skriv en ny kommentar

Kristina

Kristina

28, Kristiansand

Hei! Jeg heter Kristina og blogger enkelt og greit om det jeg har på hjertet. Litt hobby, litt baking, litt familie, tanker, følelser, shopping, ja - litt av alt. Hyggelig at du tok turen innom! Legg gjerne igjen en kommentar :) Jeg kan kontaktes på mail: calenja@gmail.com Snap: Matoakaj

Kategorier

Arkiv

hits